Presentació Candidatura nº 1

Catalá

Junts per la enginyeria de monts. Visibilitzant la professió

Eduardo Rojas Briales

Presentació

Eleccions 2020 a la Junta de Govern del COIM i a la Junta Directiva de l’AIM

Junts per la enginyeria de monts. Visibilitzant la professió


Madrid, 20/07/2020

Benvolgut/da col·legiat/da:

M’adrece a tu en representació de la candidatura nº 1 a la Junta de Govern del Col·legi y a la Junta Directiva de la Associació d’Enginyers de Monts.

Han passat ja quatre anys des de les últimes eleccions a aquestes dues institucions plens d'intens treball i en els quals les persones de l'equip que ara es presenta a la reelecció creiem haver aconseguit grans èxits no només per al Col·legi i l'Associació, sinó també per la professió i el sector forestal. Considerem sens dubte el nostre major èxit haver unit les veus de més de 20 entitats de el sector forestal espanyol a la plataforma Juntos por los Bosques. La comunicació ha estat una altra de les nostres aspiracions, aconseguint més visibilitat per a la nostra professió mitjançant la presència dels membres de la Junta en els mitjans de premsa i amb l'organització de grans esdeveniments com el Día Internacional de los Bosques.

Agraïm la contribució de la Junta sortint i especialment la dels companys que per motius personals o professionals han demanat ser rellevats (Guillermo Fernández Centeno, José Antonio Bonet Lledós, Luis Javier Sánchez Hernando i Ricardo Vélez Muñoz). La recent pèrdua de Rafael Ceballos, company de insubstituïble professionalitat, qualitat humana i entrega a Col·legi, Associació i Institut, ens ha deixat una profunda petjada però també un esperó a prosseguir el projecte a què ell va contribuir en majúscules.

Per segona vegada en força temps hi ha una pluralitat d'opcions electorals el que reforça la democràcia interna de el Col·legi i l'Associació i enriqueix al nostre col·lectiu. Però sobretot, realça el nostre paper de col·legiats doncs el nostre vot determinarà la futura orientació de les dues institucions.

Els components d'aquesta candidatura (nº 1) considerem que comptem amb el millor plantel, d’una bona trayectoria y d’un programa ben preparat que confiem que llegesques amb interés.

Amb un nou mandat pretenem consolidar les fites aconseguides i aconseguir-ne de nous amb els que millor posicionar el món forestal espanyol. A més, la greu i extraordinària situació actual ens anima a perseverar en la línia fins ara desenvolupada per enfortir a la professió donades les oportunitats que es presenten en el futur pròxim. Aquests fets, la nostra passió per la nostra professió i una profunda vocació i actitud de servei ens motiven a seguir treballant i a presentar-nos a aquestes properes eleccions.

Podràs exercir el teu dret a vot, bé presencialment, bé a distància per correu postal o mitjançant vot electrònic des de la web del COIM. Pots veure les diferents opcions a l'apartat "Cómo votar" en aquesta mateixa web.

MOLT IMPORTANT!

Si decideixes votar per correu postal has de sol·licitar a la ventanilla única del Colegio abans de les 14.00 h del pròxim 30/07/2020

Volem utilitzar aquestes últimes paraules per animar-te a participar i assegurar així la contribució de la majoria a la configuració de la nova Junta, perquè el Col·legi ho fem entre tots.

Una cordial salutació.

Eduardo Rojas Briales

Candidat a Degà-President (Candidatura nº 1)

Pots seguir-nos a les xarxes socials:

Twitter

Facebook

Instagram

LinkedIn

Alguna qüestió?

I si tens alguna pregunta o suggeriment envia'ns un correu